امروز: پنجشنبه 9 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی قالب های صنعتی (با ظرفیت 40 دست در سال)

پروژه کارآفرینی قالب های صنعتی (با ظرفیت 40 دست در سال) دسته: صنعتی
بازدید: 1 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 639 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 43

پروژه کارآفرینی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) در 43 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال)در 43 صفحه ورد قابل ویرایش


1- 1 مقدمه :

قالب های صنعتی برای تولید اغکثر قطعات مورد نیاز بوده و اساساً هیچ رشته صنعتی نمیتوان یافت که به نوعی وابسته به صنعت قالب سازی نباشد.

شاید به حق بتوان گفت که رشته طراحی و قالب سازی از ارکان صنایع هر کشور می باشد.

علیرغم وجود کارگاه های صنعتی در کشور که در زمینه ساخت و تولید قالب های صنعتی فعالیت دارند. هنوز بازار صنعت داخلی به گسترش و توسعه این بخش مهم صنعتی نیاز فراوان دارد . و رشد و توسعه این بخش می تواند رشد و توسعه در زمینه های کیفی و کمی برای کلیه صنایع کشور به دنبال داشته باشد.



فرایند تولید

بر اساس سفرش مشتری که معمولاً نقشه و نمونه محصول است. طراحی قالب صورت می گیرد. سپس فولاد مورد نظر، نوع و مقدار برآورد گرذیذه و تدارک می شود . مراحل بعدی شامل ماشین سازی و براده برداری اجزاء توسط ماشین آلات و ئتجهیزات براده برداری است . سپس کنترل کیفی اجزاء قالب و مونتاژ قالب انجام می پذیرد. مراحل بعدی شامل بستن قالب به پرس به منظور تولید قطعه و نونه آزمایشی است. پس از حصول اطمینان از کیفیت ساخت قالب تولیدی قابل ارائه به مشتری خواهد بود.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

تولید قالب های صنعتی با ظرفیت 40 دست در سال



محل اجرا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن














1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولید قالب های صنعتی می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به تولید های کارگاهی صنعتی این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 17 نفر میباشد .



تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

از آنجا که قالب سازی علمی است کاربردی و دارای ظرافت ها و پیچیدگی های بسیار، باید برای پیشبرد اهداف صنعتی توجه خاصی به آن داشت. اما متاسفانه در کشور ما این علم را در اکثر موارد فقط یک فن و هنر می دانند و به همین خاطر بسیاری از متخصصان و مهندسان ما هیچ اهتمامی نسبت به فراگیری و پیشبرد آن، بالعکس دیگر علوم ندارند.

در این مقاله سعی شده تا بیشتر حول قالب های دائم بحث شود. زیرا یکی از پایه های تولیدات صنعتی محسوب می شوند. در این قسمت بطور مختصر نام چند نوع قالب دائم را خواهید دید.



1- قالب های برش فلزی

2- قالب های خم فلزی

3-  قالب های کشش فلزی

4- قالب های پلاستیک

5- قالب های نورد

6- قالب های باکالیت

7- قالب های دایکاست

8- قالب های فورج

9- قالب های اکستروژن



قالبهای دایكاست :

قالب دایكاست عبارت است یك قالب دائمی فلز ی بر روی یك ماشین ریخته گری تحت فشار كه برای تولید قطعات ریختگی تحت فشار بكار می رود. هدایت كردن فلز مذاب به درون حفره قالب توسط كانالهایی انجام می گیرد كه به آن سیستم مدخل تزریق – راهگاه - گلویی گفته می شود . هر قالب دایكاست از دو قسمت تشكیل شده است تا بتوان قطعه را بعد از انجماد از حفره قالب بیرون آورد. اجزاء قالب دایكاست كه با فلز ریختگی مذاب در تماس هستند از فولاد گرم كار و یا از آلیاژهای مخصوص نسوز و مقاوم در برابر تغییر دما ساخته می شود .



ساختمان قالب:

در زیر جنبه های مهم طراحی قالب را مورد برسی قرار می دهیم:



تقسیم قالب:

همانطور كه ذكر شدهر قالب دایكاست بصورت دو تكه است یعنی قالب ازیك نیمه ثابت(طرف تزریق)ویك متحرك (طرف بیرون انداز)تشكیل شده است . نیمه ثابت قالب (نیمه تزریق قالب)به كفشك ثابت ماشین ریخته گری تحت فشار مونتاژ می شود . در حالی كه نیمه متحرك قالب (نیمه بیرون انداز قالب )به كفشك متحرك محكم می شود هر دو نیمه قالب در حالت آماده تزریق بسته هستند و با نیروی بسته نگهدارنده ای كه از طرف ماشین ایجاد می گردد،در حالت بسته نگه داشته می شوند . سطح تماس هر دو نیمه قالب ، سطح جدایش قالب نامیده می شود. برای اجتناب از نفوذ فلز مذاب به خارج بایستی سطح قالب كاملاً آب بندی و از این جهت به صورت سطح سنگ زنی شده و یا هم سطح شده باشد .دقت انطباق صفحات قالب كه روی هم قرار می گیرند اهمیت زیادی دارند .بهتر است كه لبة خارجی در هر دو صفحه قالب حدواً   1  m m  تا  2  m m  تحت زاویه   4 5  پخ زده شوند . به این ترتیب از خرابی لبه ها توسط ضربه یا برخورد كه منجر به تغییر شكل لبه ها می گردد و می توانند دقت انطباق را بر هم بزنند اجتناب می شود .

خنك كردن قالب :

درهر سیكل تزریقی گرما به قالب دایكاست انتقال می یابد برای بدست اوردن قطعه تزریقی بایستی فلز مذاب منجمد ، تا دمای انجماد سرد گردد. برای اینكه  بتوان قطعه تزریقی را از قالب گرفت و یا به بیرون پرتاب نمود ، بایستی آنرا تا دمای باز هم پایینتر خنك نمود . این بدان معنی است که برای خنك كردن مطلوب فلز تزریقی بایستی مقداری گرمای زیادی از طرف قالب دریافت و انتقال داده شود. خواص حرارتی جنس ماده قالب به گونه أی كه این تخلیه گرمایی امكانپذیر می گردد اما بایستی این گرما از خود قالب هم خارج شود و این وظیفه سیستم خنك كننده قالب است . به عنوان ماده خنك كننده ، معمولاً از آب و بعضاً نیز از روغن موجود در دستگاههای تنظیم دما ، در صورتی كه هم برای گرم كردن و هم برای خنك كردن بكار رود استفاده می شود .

برای قطعات تزریقی كوچك و یا جدار بسیار نازك ممكن است بتوان از خنك كردن قالب بطور كامل صرفنظر نمود ، به شرطی كه گرمای ارائه شده از طریق افزایش تعداد تزریق ها بیشتر از گرمای پس داده شده به بهترین وجه از طریق تشعشع ، همرفت و هدایت نباشد . طبیعی  است كه این موضوع برای ریخته گری آلیاژ های با دمای ذوب نسبتاً پایین هم مانند قطعات دایكاست كوچك و جدار نازك سرب و قلع صادق است .

حتی د رقطعات دایكاست جدار ضخیم هم گاه نیازی به خنك كردن قالب نیست ولی معمولاً در ماشینهای اتوماتیك سریع با محفظه ضروری است .

برا ی خنك كردن قالب، كانالهایی در قالب دایكاست برای جریان یافتن ماده خنك كننده تعبیه می گردد این كانال ها بطرف ناحیه ایاز قالب كه با قطعه تماس دارد هدایت می شوند یعنی جایی كه انتقال گرما از قطعه تزریقی یه سمت قالب آغاز می گردد اگر صفحه قالب فاقد مغزی قالب باشد كانالهای خنك كن در داخل صفحه قالب فاقد مغزی قالب باشد كانالهای خنك كن در داخل صفحه قالب سوراخكاری شده و به مدار سیستم خنك كننده مربوط متصل می گردد.

كانال های خنك كن در قسمتی از قالب كه بایستی خنك گردد به روشهای گوناگون طراحی می گردند . نحوه  هدایت كانال بایستی طور انتخاب شود كه بخصوص ناحیه ای از قالب كه پشت حفره قالب قراردارد بتواند خوب خنك گردد.

كانال های درون قالب به صورت مستقیم هدایت می شوند اما درعین حال تغییر زاویه و تطبیق این كانال ها به لبه های قالب هم امكانپذیر است .



قالب های پلاستیکی :

یکی از بحث های همیشگی در دفترهای فنی، پیش بینی زمان لازم جهت طراحی است و اغلب میان کارفرما و  طراح در مورد مدت زمان لازم برای انجام طراحی، اختلاف وجود دارد. برآورد مدت زمان کاری که توسط ماشین انجام می­شود با درصد کمی خطا توسط محاسبات ساده فیزیکی قابل محاسبه است و عواملی که باعث تغییر زمان فوق می­شود،  بیشتر عوامل انسانی است. اما وقتی قسمت عمده کار توسط انسان انجام می­شود، پیش­بینی زمان، بیشتر مبتنی بر تجربه است. در مقاله حاضر که براساس تجربیات نگارنده است. سعی شده با تکیه بر عوامل مشخص بتوان مدت زمان مورد نیاز جهت  طراحی  قالبها فرمولیزه گردد.

    برای پیش­بینی زمان لازم جهت طراحی لازم است متغیرهایی که در زمان طراحی تاثیرگذار است، شناسایی و ضریبی برای آن در نظرگرفته شود. پس از آن ضرایب مختلف در عدد پایه­ای ضرب گردد تا زمان کل طراحی مشخص شود. برخی از متغیرهایی که در طراحی قالبهای پلاستیک مؤثر است، به شرح زیر است:

1)    کشویی

2)    کچ پران

3)    آب­بندی روی فرم

4)    استفاده از جک

5)    سه­بعدی بودن محصول

6)    پیچیدگی محصول

7)    نقشه اجزاء قالب

8)    تکه­کاری

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

بازدید از کارگاه تولید قالب های صنعتی

بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید قالب های صنعتی به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارگاه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارگاه مورد ارزیابی قرار دادیم ،



جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند قالب های صنعتی که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

قیمت فایل فقط 9,100 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , طرح توجیهی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , کارآفرینی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , دانلود پروژه قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , دانلود کارآفرینی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , طرح توجیه فنی قالب های صنعتی(با ظرفیت 40 دست در سال) , توجیه اقتصادی قالب های صنعتی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر